ورود به حساب کاربری

رمز ورود *
مرا بخاطر داشته باش

برگزاری دوره یادگیری الکترونیکی تکدرس آموزش بهداشت

دفتر آموزشهای آزاد معاونت آموزشی دانشگاه تربیت مدرس با همکاری مرکز پژوهشی خدمات بهداشتی و سلامت اجتماعی دانشگاه برگزار می نماید:

دوره آموزشی تکدرس دروس آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت بصورت یادگیری الکترونیکی (آموزش مجازی)” ویژه کلیه کارشناسان حوزه آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت کشور

img behdasht poster1

یکی از موضوعات مهم در ارتقاء سطح سلامت مردم، مشارکت آن ها در برنامه های مراقبت از خود (Self-Care) است. چنانچه شعار سال گذشته سازمان بهداشت جهانی (WHO) نیز به همین امر در کلیه کشورهای دنیا اختصاص پیدا کرده و همه دولت ها متعهد شدند در روند توانمندسازی مردم و پیشگیری آن ها از ابتلا به بیماری های واگیردار و غیرواگیر، اقدامات و برنامه های مناسبی داشته باشند.

دانشگاه تربیت مدرس نیز در این راستا و جهت ارتقاء سطح دانش و توانمندی علمی و اجرایی کلیه کارشناسان حوزه آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت کشور دوره های آموزشی تکدرس دروس آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت بصورت یادگیری، برگزار می نماید.

عناوین دروس اساتید تعداد واحد
آمار زیستی آقای دکتر کاظم نژاد 2 واحد
ارتباطات در آموزش بهداشت و ارتقای سلامت خانم دکتر امین شکروی 2 واحد
پویایی گروه خانم دکتر طوافیان 2 واحد
روابط انسانی در مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی آقای دکتر حیدرنیا 2 واحد
جامعه شناسی سلامت آقای دکتر نیکنامی 2 واحد
سیستم های اطلاع رسانی و مراقبت از خود آقای دکتر غفرانی پور 1 واحد

* با ارائه گواهینامه گذراندن دروس تکدرس توسط دانشگاه

* مهلت ثبت نام 95/02/07 لغایت 95/02/12

شهریه دوره: 18/300/000 ريال

شرایط و ضوابط شرکت در دوره

در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفنهای 82883860 و 82883221 تماس حاصل فرمایید.
دانشگاه تربیت مدرس، معاونت آموزشی دانشگاه، دفتر آموزشهای آزادwww.modares.ac.ir

e-max.it: your social media marketing partner